Matas

Du finder Matas i Stueetagen.

Hos Matas i Hørsholm Midtpunkt finder du (intet mindre end) Nordsjællands største udvalg inden for kosmetik og hudpleje. Hos os får du kvalitet for rimelige penge og al den rådgivning, du har brug for – fra folk, der ved, hvad de taler om.

”Det gode råd gør forskellen”

Hver dag bestræber vi at efterleve vores motto ved at give dig den bedste rådgivning. Derfor er det ikke tilfældige ekspedienter, du møder i butikken. Det er enten specialister med mange års erfaring i branchen eller vores egne Materialister, som vi selv uddanner her i butikken. Vores medarbejdere er uddannede til at være eksperter i præcis det sortiment, Matas fører – og har desuden en god basisviden inden for kosmetik og hudpleje.
Vi prioriterer at uddanne vores medarbejdere for at være i stand til, at kunne give dig det svar, du søger – og for at sikre, at du får de produkter med hjem, der passer præcis til dit behov.

Matas Hørsholm gør en forskel for miljøet

Det er meget vigtigt for os, at du som kunde hos os har muligheden for at vælge miljørigtigt - og at vi selv udviser respekt for miljøet i hele kæden. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for konstant at forbedre vores egne varer, bl.a. Striberne, så disse ligger helt i front, når det gælder miljø, sundhed og kvalitet.

Vi har et stort udvalg af miljømærkede varer og er den største udbyder af svanemærkede varer inden for personlig pleje. Derudover er Matas også den eneste detailkæde, der indsamler og genbruger emballager fra alle de produkter, der er købt i vores butikker. Yderligere etablerer Matas Miljøfond i betydeligt omfang grønne legepladser i daginstitutioner.

Vi glæder os til at se dig i Matas Hørsholm – og til at give dig et godt råd med i købet.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 00 26
matas.dk/
Facebook
Instagram