TICK

Du finder TICK i Stueetagen.

Hos TICK finder du alt, hvad en moderne mand har brug for. Og vi har en klar mission: At være en af Danmarks førende casual wear butik!

Tøj, accessories eller måske en god bog?

TICK er ikke bare en tøjbutik. Vi er en livsstilsbutik for mænd med stil. Dermed ikke sagt, at du behøver at være en bestemt type – personlig stil er forskellig stil. Vi har sammensat et varieret udvalg, der dækker over flere forskellige stilarter, så der både er noget at komme efter for dig, der søger edge og vildskab samt dig, der går efter eksklusivitet og underspillet luksus.
Til formålet at klæde den moderne mand og kvinde på, har vi fyldt butikken med hotte kollektioner af tøj, sko og accessories samt livstilsprodukter fra hotte brands i både ind- og udland.

De hotteste brands fra ind-og udland hos TICK

Er din ven/veninde, kæreste, bror, søster eller måske din far eller mor et rigtigt modedyr, så vil de med garanti blive glad for en gave fra TICK. I butikken finder du nemlig tidens mest fashionable brands – både internationale brands og mærker her fra landet, som vi som danskere godt kan være stolte af.

Lige nu har vi bl.a. følgende brands i butikken:

Herre: Tiger of Sweden, NN07, Barbour, Royal Republiq, Lee, Mads Nørgaard, JOOT, Calvin Klein, Bruun & Stengade, Colouful Standard, JBS, Egtved, Saddler, Garment Project, Dandy Street og Messy Weekend.

Dame: Tiger of Sweden, Barbour, MDK, Treasure Atalier, Dea Kudibal, Coulorful Standard, Five units og Messy Weekend.

Livsstil: Simple Goods

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 04 46
tickstore.dk/
Facebook
Instagram