Unik Optik

Du finder Unik Optik i Stueetagen.

Skal det være briller eller linser? Kan jeg måske nøjes med skærmbriller? Har jeg overhovedet brug for briller? Få svarene hos Unik Optik. Her får du altid god service, faglig ekspertise og et bredt udvalg af linser, briller og solbriller designet efter de nyeste teknologier og tidens hotteste trends.

Byens største udvalg af unikke stel

Uanset hvilken type stel du er på udkig efter, er der stor sandsynlighed for, at du finder, hvad du søger hos os. Vi har både stel fra nogle af de mest populære designere, men samtidig også et udvalg af unikke stel. Mindst 2 gange om året tager vi nemlig på internationale brillemesser og henter helt særlige stel hjem, som du ikke finder hos så mange forhandlere i Danmark.

Af de mere kendte mærker fører vi bl.a.: Caroline Abram, Tom Ford, Tods, Alain Mikli, Starck, Lindberg, Traction Production  Silhouette, Blackfin,Lafont,

Linser hos Unik optik

Linser er ikke bare linser. Og slet ikke hos Unik Optik, hvor vi altid forsøger at have et så bredt udvalg af linser, at vi kan dække ethvert behov. Vi fører bl.a.: Én-dags linser, 14-dags linser, månedslinser, speciallinser, flerstyrkelinser, linser mod bygningsfejl, døgnlinser og hårde linser og natlinser (Ortho-k).
Vi holder altid øjnene åbne for nye produkter, så vi kan være på forkant med markedets udvikling og altid tilbyde dig de allerbedste løsninger.
I butikken har vi desuden kontaktlinsespecialister, der ved alt om linser, og kan give dig al den råd og vejledning, du har brug for.

Briller eller ej?

Er du i tvivl om, om du ser optimalt, så kom ind til os, og få en synsprøve. Vi sætter altid god tid af til undersøgelsen, så vi er sikre på, at vi kommer hele vejen rundt og har god tid til selve rådgivningen også. Mener vi, at du har brug for mere specifik hjælp, tøver vi ikke med at henvise dig til en øjenlæge – det vigtigste for os er, at du får det optimale ud af dit syn!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: LUKKET
Se ændrede åbningstider og helligdage her.