Cafe Victoria

Du finder Cafe Victoria i Stueetagen.

Café Victoria forener et stykke helt speciel Danmarkshistorie med det bedste fra det klassiske danske køkken tilsat et mål fransk inspiration. Løber dine tænder i vand over retter som ”pariserbøf”, ”stjerneskud” og ”hjemmelavet burger”, så snup måltidet hos Cafe Victoria. Her har kokken en forkærlighed for traditionelle, danske retter – men er også ganske ferm til at smøre sandwich og mikse salater.

Noget for enhver smag

På menukortet hos Café Victoria finder du hver dag Dagens ret - forskellige danske retter til en skarp pris. Det store menukort indeholder derudover noget for enhver smag. Vælg fx vores populære brunch, en lækker pastaret eller gå i kødhjørnet med wienersnitzel eller en god bøf. Er du mere til et let måltid, så prøv en af vores spændende salater, wraps eller sandwiches. Til de små er der lækre børneretter at vælge imellem - samt smoothies og milkshakes.

Er det den søde tand, der skal forkæles, kan du få bredt og spændende udvalg af lækre desserter. En god kop kaffe, kan vi også garantere dig, vælg mellem flere kaffe specialiteter.

Glæd dig til at nyde god og spændende mad i hyggelige rammer med hjemlig og varm atmosfære. Café Victoria er samlingssted for mange kunder, et bredt udvalg af retter og garanti for at tilfredsstille alle gæster.

OBS. Køkkenet lukker kl. 20 mandag-lørdag og kl. 16 søndag.

Mail: kontact@cafevictoriahorsholm.dk

Mandag - Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-21:00
Søndag: 10:00-17:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.