Toys

Du finder Toys på 1. sal.

Kom ind i Toys, og oplev en anderledes legetøjsbutik, hvor leg, æstetik og kvalitet går op i en højere enhed. Du finder både en masse forskelligt legetøj, interiør til børneværelset og praktiske ting til en hverdag med små børn.

Kvalitetslegetøj

Er det vigtigt for dig, at det legetøj du køber til dine (eller andres) børn er af god kvalitet? Så er Toys det oplagte sted at shoppe gaver til de små! Her har butikkens indkøbere håndplukket det bedste udvalg af legetøj, bamser, dukker og andre skønne legesager til børn fra over 100 forskellige leverandører, der alle vægter kvalitet højt. Nogle af de mest populære af dem er: Jellycat, Djeco, Bobles, Corolle, Maileg, Sophie la Girafe og Sebra. Desuden kan du også altid føle dig tryg, ved de varer du køber hos Toys – alt det legetøj, der finder vej til butikken, er nemlig uden farlig kemi.

Dekoration til børneværelset

Søger du inspiration til indretning af børneværelset? Så er du kommet til det rette sted. Toys forhandler et stort udvalg af diverse former for udsmykning, der kan skabe ekstra hygge på børnenes værelser. Du kan bl.a. få hyggelige og sjove lamper og lyskæder, Zoo plakater, lækkert sengetøj og dekorative uroer. Nogle af de mest populære leverandører er Happy Lights, Cam Cam, Konges Sløjd og Little Big Room by Djeco's. Du finder desuden også et spændende udvalg i den praktiske afdeling – fx madkasser, tallerkener, bestik og hagesmækker til børn og babyer fra bl.a. Blafre og Petit Jour.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle de små!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 76 62 16
toysdenmark.dk/
Facebook
Instagram