Chokoart

Du finder Chokoart i Stueetagen.

Hører du også til dem, der mener, at man aldrig kan få for meget chokolade? Så besøg Chokoart, og kom en tur i chokoladehimlen.

Kaffe, te og små søde delikatesser

Hos Chokoart sælger vi ikke bare chokolade. Vi sælger god chokolade – chokolade, der er lagt kærlighed i. Vi fører bl.a. det populære kvalitetsmærke Valrhona og diverse håndlavede chokolader både fra Italien og fra de bedste danske chokolademagere.
Udover chokolade kan du også få et udvalg af andre søde lækkerier – fx håndlavede karameller, de populære lakridser fra Lakridskongen Johan Bülow, og du kan også friste den søde tand med vores mange spændende specialiteter fra Bornholm.

Ved siden af alle de søde sager, finder du også en række forskellige varianter af te og et udvalg af lækker luksuskaffe.

Den perfekte værtindegave

En lækker spiselig gave, er noget, de fleste kan bruge. Hos Chokoart kan du selv vælge dine egne favoritter, og så pakker vi dem sammen i en fin gave. Vi kan også hjælpe dig med at sammensætte nogle af vores favoritter, så det passer til et bestemt beløb.
En sød gave, er altid en sikker vinder – fx til værtinden, studenten eller én, du bare har lyst til at forkæle (fx dig selv…)

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 86 35
chokoart.dk/
Facebook
Instagram