Chokoart

Du finder Chokoart i Stueetagen.

Hører du også til dem, der mener, at man aldrig kan få for meget chokolade? Så besøg Chokoart, og kom en tur i chokoladehimlen.

Chokolade, te og andre delikatesser

Hos Chokoart sælger vi ikke bare chokolade. Vi sælger god chokolade – kvalitetschokolade, der er lagt kærlighed i. Vi fører bl.a. mærker som Summerbird, Frellsen, Anker Chokolade, Lakrids by Bülow, Bagsværd Lakrids og Wally & Whiz. Vi har også diverse lækre specialiteter fra Italien og andre små delikatesser.

Udover chokolade kan du også finde et stort udvalg af te, hvor vi fører de populære mærker som Kusmi te og Chaplon tea. Vi har et af Danmarks største udvalg af te i løs vægt, hvor du får muligheden for at kunne komme herned og dufte dig frem til din favorit.

Dertil sælger vi også et bredt udvalg af andre luksuskaffe og enkelte udvalgte vin. Mangler du derfor en gaveide eller en gavekurv, så kom endelig forbi os.

Den perfekte værtindegave

En lækker spiselig gave, er noget, de fleste kan bruge. Hos Chokoart kan du selv vælge dine egne favoritter, og så pakker vi dem sammen i en fin gave. Vi kan også hjælpe dig med at sammensætte nogle af vores favoritter, så det passer til et bestemt beløb.
En sød gave, er altid en sikker vinder – fx til værtinden, studenten eller én, du bare har lyst til at forkæle (fx dig selv…)

 

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: LUKKET
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 86 35
chokoart.dk/
Facebook
Instagram